Firmaprofil

Firmaprofil

Vi er et kvalitetsbevidst og professionelt malerfirma.

 

Derfor finder du hos Malerfirmaet C. E. Carstensen faguddannede og yderst kompetente malere, som er i stand til at løse enhver maleropgave, indendørs som udendørs. Vi står altid klar til at rådgive dig, så du bedst muligt får opfyldt dine ønsker og behov.

 

Ved at vælge Malerfirmaet C. E. Carstensen, som er medlem af Danske Malermestre, til at udføre dit malerarbejde, sikrer du dig, at arbejdet udføres ordentligt.

 

Lad dig inspirere her på vores hjemmeside og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller et godt råd.

Tilpasset dine behov

 

Hos Malerfirmaet C. E. Carstensen er vi klar over, at ikke to maleropgaver er ens. Den rigtige farve eller udtryk kan være essentielt for at skabe et trygt og godt arbejdsmiljø eller for at få dit hus til at være så levende og behageligt at være i som muligt.

Rådgivning

 

Det kan være svært selv at skulle vurdere blandt de uanede muligheder, som er til rådighed, hvorfor vores erfarne malere altid klar til at levere rådgivning – vi tager udgangspunkt i dine specifikke behov, og sammen finder vi de rigtige farver til dig.

Kontakt os i dag

 

Hvis du har en maleropgave i Herning, Vejle, Skanderborg eller de omkringliggende områder, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv i dag for et uforpligtende tilbud.

Malerfirmaet C. E. Carstensen

 

Skovbakken 5

7323 Give

20167259

 

maler@ce-carstensen.dk