Vi tilbyder

Vi tilbyder

Malerfirmaet C. E. Carstensen løser alle typer maleropgaver for virksomheder og private.

 

• Skal jeres virksomhed have malet kontorerne?

• Skal klasseværelserne genopfriskes?

• Skal børnehaven have malet farverige motiver, der udfordrer fantasien?

• Skal forretningen eller butiksfacaden have en makeover?

 

Malerfirmaet C. E. Carstensen står klar til enhver udfordring! Vi har mange års erfaring inden for malerfaget, og vi er derfor jeres professionelle sparringspartner, når det kommer til eksempelvis maling af vægge indenfor. Hvilke farver kan med fordel vælges, for at øge jeres ansattes produktivitet? Vi har svaret!

 

Skal I have foretaget en facaderenovering, er Malerfirmaet C. E. Carstensen et sikkert valg, når det kommer til malerarbejdet. Det sidste finish leveres altid til jeres tilfredshed. Vi ved, at jeres facade blandt andet er jeres fysiske ansigt udadtil. Det værner vi om!

 

Vi forsøger, så vidt det er muligt, altid at passe vores malerarbejde ind, så det forstyrrer jeres arbejde mindst muligt. Er I i tvivl om jeres muligheder, så kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Privat

 

Det er altid en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem. En af vores vigtigste opgaver er derfor at behandle dit hjem, som var det vores eget. Det betyder, at vi altid udfører vores arbejde professionelt, og at vi altid afleverer dit hjem i pæn og ordentlig stand.

Erfaring

 

Malerfirmaet C. E. Carstensen har års erfaring med at male private hjem, og ingen opgave er for stor eller for lille. Vi løser alle typer maleropgaver, indendørs som udendørs, lige fra renovering til omforandringsopgaver og maler naturligvis også gerne dit nybyggede hus.

Rådgivning

 

Vi rådgiver gerne gennem hele processen, og vi hjælper dig gerne med at vælge de farver og materialer, som giver et flot resultat og præcis det udtryk, du ønsker. Du er velkommen til at ringe til os for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud.

Malerfirmaet C. E. Carstensen

 

Skovbakken 5

7323 Give

20167259

 

maler@ce-carstensen.dk